RENGINIAI
Meistriškumo mokymai, seminarai bei unikalios keturių rankų vakarienės su geriausiais pasaulio šefais. Viskas tam, kad kelti Lietuvos gastronominę kultūrą ir dalytis meistryste.

Gegužės 28 d., 2025
Renginys
„Bocuse d’Or Lietuva“ nacionalinė atranka
Unikali galimybė iš arti stebėti talentingiausius Lietuvos šefus ir jų komandas, besivaržančias dėl teisės atstovauti mūsų šalį tarptautinėje arenoje.

Gegužės 5-7 d., 2025
Renginys
Konferencija „Baltic Gastro Summit“
Intelektualus, tačiau smagus ir turiningas žvilgsnis į gastronomijos pasaulį. 16 pranešėjų iš viso pasaulio: Michelin apdovanoti šefai, mokslininkai, tyrinėjantys gastronomiją bei jos ateitį, restoranų kritikai.

VASARIO 27 d., 2025
keturių rankų vakarienė
Tom Meyer x Raimundas Dambrauskas
Kviečiame į unikalų gastronomijos vakarą Kaune, restorane „Monte Pacis“, kuriame, kartu su šefu Raimundu Dambrausku, mūsų svečias iš Prancūzijos Tom Meyer surengs išskirtinę keturių rankų vakarienę.

vasario 25 d., 2025
Meistriškumo mokymai
„Michelin“ virtuvės paslaptys su Tom Meyer
Atrakinkite savo virtuvės potencialą su Tom Meyer – dvi Michelin žvaigždes pelniusiu šefu! Unikaliuose praktiniuose mokymuose, kurie vyks jau šį vasarį, šefas su komanda dalinsis 3 patiekalų gamybos subtilybėmis ir gastronominėmis žiniomis.

lapkričio 22 d., 2024
vakarienė
Unikali vakarienė su Sigurjón Bragi Geirsson
Kviečiame į nepakartojamą gastronomijos vakarą restorane „Pas Mus“, kuriame Islandijos „Bocuse d’Or” 2022–2023 m. dalyvis Sigurjón Bragi Geirsson sukurs unikalią skonių patirtį gastronomijos mylėtojams.

Lapkričio 22 d., 2024
Meistriškumo mokymai
„Bocuse d’Or“ meistriškumo Olimpas su svečiais iš Islandijos
Lietuvai besiruošiant „Bocuse d’Or” nacionalinei atrankai 2025 metais – praktinės meistriškumo dirbtuvės šefams (tik 14 vietų) jau 2024 11 22 dieną!

Lapkričio 6 d., 2024
Meistriškumo mokymai
Japonų technikų pritaikymas šiuolaikinėje gastronomijoje
Kviečiame į meistriškumo mokymuose su šefu Airiu Zapašniku, kuriuose aptarsime japonų virtuvės technikas, stiprindami žinias per praktinį mokymą.

Lapkričio 5 d., 2024
Renginys
(Ne)išanalizuota gastronomijos pusė
(Ne)išanalizuota gastronomijos pusė – pirmą kartą Lietuvoje organizuojamas unikalus renginys, skirtas visiems, dirbantiems gastronomijos ir svetingumo versle. Tai seminarų ciklo su šefu Airiu Zapašniku tęsinys, organizuojamas bendradarbiaujant su gydytoju psichoterapeutu Dainiumi Jakučioniu.

gegužės 6 d., 2024
vakarienė
Unikali vakarienė su Guido Braeken
Kviečiame į nepakartojamą gastronomijos vakarą restorane „Pacai“, kurį kurs Guido Braeken – virtuvės virtuozas, stovintis už dviejų „Michelin“ žvaigždučių įvertinto restorano „Julemont“ virtuvės vairo.

GEGUžės 5 d., 2024
Meistriškumo mokymai
Skonių ir virtuvės technikų aukštumos su Guido Braeken
Meistriškumo dirbtuvės su Guido Braeken – individualizuotas renginys tik profesionaliems virtuvės šefams, kurio metu turėsite unikalią galimybę padirbėti ir pasisemti neeilinių ispūdžių ir technikų su aukščiausio lygio šefu.

Balandžio 18 d., 2024
Meistriškumo mokymai
Kalnų virtuvės paslaptys su Riccardo Gaspari
Unikali galimybė pasisemti žinių ir išminties iš šefo Gaspari, kartu gaminant jo esybę atitinkančius patiekalus. Jis yra kalnų žmogus – tylus, visada užsiėmęs, ištvermingas – toks yra didis šefas.

BALANDŽIO 12 d., 2024
Keturių rankų vakarienė
Tomas Lidakevičius x Goda Juknaitė
Tomas Lidakevičius, žinomas kaip Londono „Borough Market“ įsikūrusio restorano „Turnips“ siela, vienam vakarui suvienys gastronomines jėgas su Goda Juknaite. Tai – išskirtinė proga mėgautis Tomo kūryba, kurioje atsispindi ilgametė patirtis ir gilus požiūris į tvarią virtuvę.

BALANDŽIO 10 d., 2024
Meistriškumo mokymai
Genialumas slypi paprastume – dirbtuvės su Tomu Lidakevičiumi
Unikali galimybė Lietuvos gastronomijos profesionalams – Tomas Lidakevičius atvyksta į Vilnių ir savo vizito metu organizuojamose dirbtuvėse dalinsis žiniomis bei atvers savo matymą ir filosofiją naujų patirčių ir žinių ieškantiems kolegoms Lietuvoje.

KOVO 4 d., 2024
Meistriškumo mokymai
Michelin virtuvės meistriškumas, paslaptys ir filosofija su Airiu Zapašniku
Tik 12 vietų praktinėse meistriškumo dirbtuvėse su šefu Airiu Zapašniku.
Michelin virtuvės meistriškumas, paslaptys ir filosofija.
Išskirtinis seminaras su praktiniais mokymais tik virtuvės šefams.

vasario 9 d., 2024
Keturių rankų vakarienė
Fabien Ferré x Vytautas Alekna
Išskirtinis renginys, kuriame vienam vakarui susipynins pasaulinės virtuvės meistrystė ir lietuviškas talentas – Fabien Ferré (FR) ir Vytautauto Aleknos (LT) keturių rankų vakarienė.

Vasario 8 d., 2024
Meistriškumo mokymai
Provanso virtuvė su Fabien Ferré
Christophe’o Bacquié mokinys ir jo dešnioji ranka – Fabienas Ferré – pastaruosius 10 metų dirbęs kartu su gastronomijos meistru, tapo naujuoju restorano La Table du Castellet ir bistro Le San Felice vyriausiuoju šefu ir jau netrukus atvyksta į Lietuvą, kur atskleis mūsų šefams Provanso. virtuvės paslaptis.

Gruodžio 11 d., 2023
Meistriškumo mokymai
Evaldo Juškos kūrybinės dirbtuvės
Kartu su vienu iš žinomiausių Lietuvos konditerių, Evaldu Juška, skelbiame atsinaujinusių, modernesnių ir aukščiausios klasės technika pripildytų konditerijos laboratorijų ir šokolado kambario atidarymą bei kviečiame į kūrybines dirbtuves.
















